Heppuli pärjäsi hienosti täällä vaihtuvien hoitajien kanssa. Ensin oli päivystysvuorossa Kalle-kummi ja Jenni, sitten astui mummi areenalle. Taisi tehdä vaan Heppulille terää olla hieman muidenkin kuin Äiteen ja Iskän kanssa, kovasti tuntui tykkäävän.

Ja vaikka Äiteelläkin ikävä väliin vihloikin mieltä kun kellosta katsoi toisinaan ajan kulua ja mietti että mitähän se Heppuli nyt mahtaa tehdä, niin täytyy kyllä myöntää että kyllä siellä Tallinnan aurinkoisilla kaduille kiertely ja käsityöläiskauppoihin tutustuminen vei ajatukset välillä hyvinkin kauas Heppulin puuhasteluista. Hellettä riitti, ruoka oli hyvää ja mutta se ainokainen "huurteinen" jonka Äitee matkalla nautti - se ei ollut lainkaan niin kylmää kuin siihen hellekeliin olisi pitänyt olla.

Tänä aamuna hämmästys oli suurta kun Heppuli huomasi riemukseen että hänellä on taasen vanhemmat ja ne ovat kotona. Vielä suuremmaksi hämmästys ja riemu muuttui kun hän sai hyppysiinsä paristoilla toimivan leikkipölynimurin, jonka Äiteen ja Iskä bongasi halvalla keräilyharvinaisuuksia suorastaan pursuavasta Merekeskuksesta ;-) Kyllä nyt kelpaa Heppulin imuroida (vaikkakin niitä imurikaupan mukana tulleita styroxpalloja) päivät läpeensä - Äitee ja Iskä kun on imuroimiseen yleensä liian laiskoja.