Tuntuu että viikko on alkanut varsin positiivisissa merkeissä :-)

Äitee kävi maanantaina kontrollissa Taysin äitiyspolilla ja ainakin toistaiseksi vielä sinnitellään ilman hepariinipiikkejä. "Ramses" siellä kovasti sätkytteli ja potkutteli kun lääkäri yritti ultrakuvasta tehdä eri mittauksia. Toistaiseksi Äitee popsii vaan miniasperinia tukosten ehkäisyyn ja seuraava kontrolli sitten taasen n.kuukauden päästä jolloin arvioidaan hepariinihoitojen tarve uudelleen. Eli toistaiseksi kaikki hyvin!

Ja Iskää potkaisi aikamoinen onni! Eilen illalla hän sai soittaa nautinnolisen puhelun työnantajansa edustajalle ja irtisanoa itsensä. Sitä hetkeä Iskä oli odottanut jo monta vuotta! Toki selustan varmistamiseksi on uusi työsopimus jo allekirjoitettuna ja uudet työt alkavat 7.9. Äitee on innoissaan - parempi liksa, ei enää vuorotyötä ja vaarallista työympäristöä, kyseessä on esimiestehtävät ja työmatkaakin on alle kilometri + muut edut! Ja Heppulikin näkee Iskää enemmän kun ei ole enää aikaisia aamuvuoroja tahi iltavuoroja jotka päättyy yömyöhällä. Voi että kun nyt tuntuu kivalle!

Olihan jo aikakin tapahtua jotain hyviäkin juttuja tässä perheessä - sen verran takapakkeja on viime aikoina osunut kohdalle.