Heppuli hirnahtaa-aa!

Tänään alkoi Heppulin musiikkipainotteinen harrastustoiminta Tampreen konservatorion muskarin merkeissä. Sinne Äitee singahti Heppulin kanssa pikapikavauhtia autolla ei-niin-putkeen menneen aamun jälkeen. Tuli aikas kiirus startti, mutta onneksi (tai ei siis Iskän) Iskä oli sairaslomalla niin Äiteellä ja Heppulilla oli automobiili käytettävissään. Ehtivät kuitenkin ajoissa paikalle.

Muskari oli todella kiva ylläri. Etenkin verrattuna siihen flegmaattisuutta potevaan ev lut srk:n muskariohjaajaan jonka muskarissa Heppuli viime syksynä kävi. Tuolloin Heppulia kiinnosti lähinnä muskariopen repun sisältö, ja jätti muille lapsille ne hissutteluhyssyttely laulut. Mutta tässä muskarissa oli kyllä ihan eri meininki ja huomasi kyllä että oli ihan asiansa osaava opettaja ruorissa eikä mikään ripari-isonen taskurahaa ansaitsemassa.

Joko muskariope on yli-tykästynyt heppoihin tai sitten se vaan oli päivän teema. Paljon oli nimittäin heppa aiheisia laululeikkejä. Heppuli oli aika totinen koko puolituntisen ajan ja aika ajoin kipusi Äiteen sylkkyyn ihmettelemään meininkiä, mutta selvästi mielekkäämpää tämä touhu oli kuin se viime perjantain avoimen päiväkerhon hartausosuus. Äiteekin sai muskarissa osansa kun joutui kieputtamaan ja heittelemään 12 kiloista Heppulia kohti kattolamppuja eri laulujen tahtiin. Tänään nimittäin Äitee tunsi ensimmäiset (harjoitus)supistukset ja selkää vihloi loppupäivän. Täytynee jättää ne kieputukset vähän vähemmälle. No, Mummi onkin lupautunut viemään Heppulia muskariin tulevina kertoina mutta täytynee varoittaa Mummia tuosta kieputusosuudesta - siellä on muuten muskarisali Mummin nitrosuihkeesta sumeana jos Mummi joutuu liiaksi Heppulia veivaamaan.

Summa summarum - kiva ensimmäinen kerta oli. Olihan tukena sentään Heppulin rakas ystävä Alisa äitineen. Oli se vaan niin suloista kun Heppuli ja Alisa siellä leikkivät laululeikkejä käsi kädessä. Leikkipuistossakin aina halivat toisiaan :-)