Kiva päätös eilistä kivemmalle päivälle.

Äitee ja Heppuli suuntasi hiekkalelujen ja pallon kera leikkipuistoon vielä ennen iltapuuroa ja pesuja. Äitee sai lelut kipattua laatikkoon ja heitettyä pallon maahan kun Heppuli jo hinasikin itseään ja palloa kohti nuorta miestä joka seisoi keskellä leikkikenttää jutellen toisen miehen kanssa. Heppuli hivuttautui kysyvän näköisenä miesten viereen, laski pallon maahan ja potkaisi pallon miehiä kohti meiningillä että jomman kumman olisi parasta alkaa potkia hänen kanssaan. Toinen miehistä, se jolla oli tummat pitkät hiukset ja aurinkolasit silmillään, otti Heppulin haasteen vastaan ja potkaisi pallon takaisin Heppulille. Heppuli latasi kaikki vajaa kaksi vuotiaan potkuvoimat käyttöön ja täräytti pallon kauas ja hirmuisella voimalla. "Hieno syöttö!!!" huudahti vastapeluri ja Heppuli hykerteli riemusta.

Tämä tapaaminen merkittäköön Heppulin vauvakirjaan kohtaan "tapaamiset julkkisten kanssa". Heppulin kannalta kiva juttu että Evilän Tommi reväytti ponnistusjalkansa ja jäi Göteborgin laivasta, muutoin olisi tämän iltainen kohtaaminenkin jäänyt tapahtumatta.

Lieneekö tapaaminen julkkiksen kanssa käynyt Heppulin voimille niin paljon, että ukko nukahti salamana kun Äitee sai unilaululurituksensa päätökseen.