Iltaisin Heppulille alkaa aina kertymään "hulinavirtaa" jonka seurauksena tulee usein kolhuja ja nokkakosketuksia ja niitä seuraa itku sekä jälkitoimet eli pipien puhaltelu. Jotta hulinavirran taso pysyisi suht alhaisissa lukemissa, on Äitee ja Iskä asettanut Heppulille kaksi sääntöä koskien iltatouhuja. 1) Iltaisin ei saa enää juosta sisällä ja 2) Iltaisin ei saa pomppia Äiteen ja Iskän sängyllä. (Muualla, kuten sohvalla ja tuoleilla ei saa pomppia koskaan). Näistä säännöistä joutuu tosin muistuttelemaan ainakin kymmenen kertaa illan aikana eikä muistuttelut välttämättä ehkäise havereita syntymästä.

Eilen oli juuri tällainen ilta. Äitee oli eteisessä, Heppuli kirmaili kalsareissaan ympäri asuntoa ja Äitee ehti juuri sanomaan Heppulille ettei saa enää juosta kunnes jotain tapahtui. Tuli hetken hiljaisuus ja sitten alkoi korviavihlova huuto kuulumaan olohuoneesta. Heppuli oli juostessaan kompastunut ja syöksynyt pää edellä kohti olohuoneen nurkassa sijaitsevan arkun kulmaa. Äitee ensin pelästyi silmien ja hampaiden puolesta, kunnes huomasi ettei mistään tullut verta vaan otsaan alkoi nousta ihan parin sekunnin aikana komea sarvi. Sitä sitten haudottiin ilta pakastimesta otetulla kylmägeelipussilla ja hetkisen kuhmusarvihöpsöttelyn jälkeen Äitee ja Iskä sai Heppulin niiskutuksen muuttumaan jo kikatukseksi. Yötä vasten Heppuli sai varmuuden vuoksi särkylääkkeen, sillä moinen osuma varmasti jomotti päätä pitkään.

Aamulla, kun Äitee ja Iskä heräsivät ja huomasivat ettei Heppuli ollut kömpinytkään tapansa mukaan heidän väliinsä yöllä, oli Äiteen ensimmäinen ajatus se että nyt se pieni poloinen on törmäyksen seuraksena menettänyt yöllä tajuntansa. Kunnes Heppulin huoneen ovella alkoi rapina kuulumaan ja huoneesta kömpi suht virkeä pieni ukko, jonka kuhmusarvikin oli jo kivasti yön aikana laskeutunut. Herättyään Heppuli jo hieman ylpeänäkin esitteli paikkaa mihin oli eilen törmännyt ja kokeili aika ajoin otsaansa ihmetellen, että mihin se sarvi oli oikein kadonnut. Ja Äitee ja Iskäkin olivat suht virkeitä saatuaan pitkästä aikaa nukkua rauhassa ilman välissä pyöriskelevää ja potkiskelevaa Heppulia.