Sitä Heppuli on jankuttanut jo melkein koko kuukauden. "Kaksi" on mieleenpainunut käsite, sillä sitähän jo opeteltiin Heppulin 2v.synttäreiden yhteydessä. Sen jälkeen kaikki ovatkin olleet kaksivuotiaita tai täyttävät kaksi :-) Äitee on yrittänyt paikata tuota kahta yötä sanomalla että jouluun on vielä monta yötä, mutta tänään Heppulin väittämä pitää paikkansa - jouluun todella on kaksi yötä!

Joulupukki valitettavasti taitaa olla niin "kiireinen" ettei ehdi tulla Heppulin luokse sisälle kyläilemään, josko jättäisi mahdolliset lahjat sitten jonnekin josta Äitee ja Iskä ne sopivasti löytävät. Heppuli on kuullut niin paljon puhuttavan Joulupukin tulemisesta että on aivan vakuuttunut että kyllä se Joulupukki hänen luokseen tulee. On tosin ollut myös aidosti huolissaan siitä että ehtiikö Joulupukki takaisin Korvatunturille ruoka-aikaan, kun Äitee on sanonut Joulupukin olevan niiiiiiiiiiin kiireinen ja nälkäinen että kiiruhtaa kipin kapin takaisin kotiinsa Korvatunturille syömään eikä välttämättä ehdi Heppulin luokse tulla pidemmäksi aikaa kyläilemään. Niin, Heppuli miettikin sitten että kyllä sen Joulupukin varmaan tarvii kiirehtiä äkkiä takaisin kotiin, koska siellä on tarjolla maksalaatikkoa ja Joulupukilla on todella kova nälkä kun on tehnyt päivän hommia. No, saa nähdä millä selityksellä jouluaatto sitten lutviutuu, nähtäväksi jää.

Onneksi Heppulille on vielä tiedossa yökyläilyä Mummon ja Ukin luoksen ensi yöksi, joten siinä riittää sitten hauskuutusta ja toimintaa sitä jouluaattoa odotellessa.