Joulusta siis selvitty ja paluu arkee alkaa pikku hiljaa. Joulu sujuikin varsin leppoisissa merkeissä ihan vaan kotosalla nautiskellen ja rentoutuen. Jouluna Heppulin, Äiteen ja Iskän luona oli kyläilemässä parin päivän ajan Mummi, Sari-täti sekä Jeti-koira.

Ja kiitos, kiitos kiltti pukki sekä kaikki pukin pikku apulaiset! Heppuli, Äitee ja Iskä sai aivan ihania lahjoja, olivat siis ilmeisesti olleet varsin kiltteinä :-) Pukki ei valitettavasti ehtinyt sisälle asti kyläilemään vaan kävi nopeasti jättämässä lahjat kuusen alle sillä välin kun Iskä ja Heppuli kävivät toimittamassa jotain tuiki tärkeää asiaa kellarissa. Oli siinä Heppulilla ihmettelemistä kun näki lahjaröykkiön kuusen alla. Kiltisti kuitenkin malttoi availla paketteja, mutta Iskä ja Äitee puolestaan tuskailivat sitä kun niin monet lelut olivat koottavia versioita ja varsin tiukkaan pakattuina pakkauksiinsa, ettei meinanneet lainkaan lähteä niistä irti. Heppuli sai lahjaksi mm. Muumitalon, leikkikeittiön, junarataan lisäosia, Puuha Peten työkaluja, Nalle Puh -kimblen, Tomi Traktori DVD:n, jättisuuren paloauton, vaatetta, Elefun -norsupelin yms yms.

Äitee aiheutti tahattomasti pienen häiriön aattoillan seesteiseen tunnelmaan kun avasi Iskältä saamaansa lahjaa. Kun Äitee huomasi että lahjakääreistä kuoriutui uusi kännykkä (samanlainen kun Iskän työpuhelin jollaisesta Äitee ei ollut uskaltanut edes ääneen lausua toivomustaan..) niin Äitee purskahti ilosta itkuun. Heppuli säikähti Äiteen reaktiota niin että alkoi itsekin itkemään ja oli pitkään hyvin totista poikaa sylissä istuen ja alahuuli väpättäen, vaikka Äiteen itku kääntyikin hyvin pian nauruksi. Oli siinä sitten Heppulille selittämistä että miksi ihmeessä Äitee alkoi itkemään vaikkei mitään ollut hätänä :-)

Heppuli jaksoi keikkua ylhäällä ja leikkiä lahjoillaan melkein kymmeneen saakka, kunnes sai mennä Mummin kainaloon nukkumaan tyytyväisin mielin. Kovasti nyt sitten on leikitty kaikilla uusilla leluilla ja Heppuli ehtikin jo todeta että nyt kohta alkaa uusi joulu. Toivon mukaan ei kuitenkaan ihan vielä....