Tällä viikolla on Äitee ja Heppuli käynyt tutustumaan jo useampana päivänä Heppulin tulevaan tarhaan. Heppulin tarharyhmän nimi on Nepparit ja siinä on 12 lasta ja kolme tarhatätiä. Lapset ovat valtaosa Heppulin ikäisiä, muutama hieman nuorempi mukana.

Vastaanotto tarhassa on ollut todella kiva, henkilökunta ja ilmapiiiri mukavia ja Heppuli on viihtynyt mainiosti. On jopa kieltänyt Äiteetä tulemasta mukaan, sillä haluaisi jo kovasti mennä sinne yksin. Heppulin tarhaan tutustuminen sattui hyvään ajankohtaan sillä tänään tarhassa oli ohjelmassa tarhakuvaus, johon Heppulikin pääsi mukaan. Äitee aluksi mietti miten ihmeessä Heppuli saadaan kuvassa edes hieman hymyilemään mutta se olikin yllättävän helppoa. Nyt sitten vain odotetaan millaisia kuvista tuli...

Kaikkein eniten Heppuli tuntuu olevan innoissaan tarhan "ammehuoneesta" jonne jokainen lapsi pääsee vuorollaan kylpemään isoon ammeeseen. Kylpypäivä on aina maanantaisin. Samoin peuhuhuone puolapuineen ja jumppamattoineen tuntui kiinnostavan sekä minikeittiö oikeine minikokoisine keittiökalusteineen, jonne muksut pääsevät leipomaan laskiaisen lähestyessä laskiaispullia.

Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä vielä parina päivänä tarhassa yhdessä ja katsoa miten siellä sujuu myös ruokailu ja päiväunille meno, ennen kuin sitten koittaa torstai 1.2. ja Heppulin eka itsenäinen tarhapäivä. Uusi unikoira on jo ostettu tarhaan mukaan vietäväksi ja sitä on nyt ahkerasti pidetty kotona unilla mukana että siihen tarttuisi tuttu tuoksu ja muut unikaverille tärkeät ominaisuudet :-)

Nyt tosin on tapahtunut "pönttöilyssä" hieman takapakkia ison hädän osalta ja parina päivänä on tullut kakka housuun.. Lieneekö vaikutusta nyt tällä tarhan aloituksella vai millä, mutta toivottavasti siitä ei tule nyt isompaa ongelmaa.