Äitee haluaisi ajatella että Heppulin täplät ovat jo aavistuksen paremman näköiset... pientä alkavaa nyppyä on vielä paljon muttei niistä ehkä kaikista kehity isoja vesikelloja... Kuumetta on ollut ja lääkkeitä käytetty. Johan siitä on kohta viikko kun ollaan viimeksi oltu kunnolla pihalla, mitä nyt Äitee eilen pikaisesti kävi siellä Taysin polilla ja samalla sai haukattua hieman raitista ilmaa. Jos Heppulin tauti on mennyt aavistuksen parempaan niin Äiteen flunssatauti ei ole :-( Kuumetta ei ole, sitä Äitee ei onnistu koskaan saamaan, mutta muutoin olo on kuin haudasta kömpineellä.

Niin, Äiteen polikäynniltä tulikin vallan positiivisia ja yllättäviä uutisia. Ramses on jossain välissä kääntynyt itsestään oikein päin! Lääkärikin ihmetteli että miten se on edes mahtunut kääntymään sillä lapsivesi on huvennut entisestään. Sitä veden määrää pitääkin nyt kontrolloida uudemman kerran ensi viikolla. Jos määrä vielä vähenee niin sitten aletaan jo käynnistellä. Toki tässä on nyt vielä jännättävänä että Ramses pysyisi oikein päin lopun ajan. On edelleen hieman pienehkön kokoinen ja mitä Heppulin odotuksesta opittiin niin saattaisi olla vieläkin pienikokoisempi tulossa kuin mitä ultran mitat antaa ymmärtää :-) Eli sen puolesta saattaisikin vielä kiepsahtaa ympäri moneen kertaan...

Kunhan vain tuo Heppulin vesirokko saataisiin pian pois! Mutta on kyllä helpottunut olo kun ainakin toistaiseksi saadaan lopettaa se perätilasynnytys/sektio pähkäilyt. Hassua, mutta tavallinen alatiesynnytys tuntuu nyt kuin lasten leikiltä noihin pohdintoihin verrattuna vaikka onhan siinäkin hommaa ihan tarpeeksi. Toivottavasti kaikki vaan menisi yhtä simppelisti kuin Heppulin synnytyksessä, vaikka "luomusynnytys" olikin.