Äitee ja Iskä oikein ihmettelivät että missä se vesirokolle tyypillinen korkea kuume oikein viipyy kun Heppuli on ollut pirteä kuin mikä. Äitee ja Iskä eivät vaivautuneet edes mittaamaan kuumetta tässä päiväsaikaan kun ei Heppuli vaikuttanut mitenkään voipuneelta tahi lämpöiseltä. Kunnes sitten kokeiltiin uteliaisuutta ja mittari humahtikin sinne 39 tienoille. Aivan uskomattoman virkeä poitsu on ollut tuollaisilla lukemilla!

Näppylät alkaneet kutiamaan ja nyt niitä onkin jo melkoinen kirjo. Vesirokkovoiteesta siirryttiin jo seuraavaan suunnitelmaan eli "tainnuttamaan" poikamme Ataraxilla niin kutina helpottaa ainakin yöksi ja uni sujuu paremmin.

Äitee on kerran jo joutunut omasta sängystä evakkoon olkkarin sohvalle kun Heppuli potkii niin kovin kun on kömpinyt Äiteen ja Iskän sänkyyn nukkumaan. Nyt kipeänä ollessa se on taatusti enemmän sääntö kuin poikkeus että perhepedissä ollaan joten Äitee on taas valmistautunut siirtymään väjemmille vesille yön pimeinä tunteina.

Saas nähdä miten Äiteen tiistainen äitipolikäynti Taysissa sujuu.. Laittavat varmaan odottamaan lääkärille pääsyä jonnekin siivouskomeroon ettei Äitee tuo rokkoa tullessaan odotussalilliselle raskautettuja naisia :-)