Nyt on mietinnän alla Myyrän ristiäiset. Ne on pakko pitää kotona sillä Tampereen ortodoksikirkko on remontissa ja srk-sali varattuna. Eli sopu sijaa antaa, toivottavasti :-) Onneksi osallistujajoukko on hyvin minimaalinen, vain perheen lähipiiri ja kummit. Niin ja se pappi.

Tarjoilujen suhteen on vielä tarjouspyynnöt jättämättä pariin paikkaan, mutta toisaalta Äitee haluaisi tehdä tarjoamukset itsekin.. Siinä tulisi tosin vain yksi stressimomentti lisää eikä niitä nyt välttämättä kaivattaisiin. Ehkä olisi helpointa kaivaa lompuukia ja tilata sapuskat alan ihmisiltä.

Ristiäisiä silmällä pitäen Äitee on saanut (VIHDOIN!!) uusittua olohuoneen ja keittiön verhot. Pitkään ne olivatkin hakusessa. Ja eilen vihdoin tuli kauan kaivattun puhelisoitto sisustusliike Vaaleasta Huoneesta että Äiteen pitkään metsästämät cd-telineet ovat saapuneet ja noudettavissa. Äitee on jo puolen vuoden ajan metsästänyt ruotsalaisen Miljögårdenin tuotantoa olevia takorautaisia cd-telineitä, joiden maahantuojan Äitee sitten vihdoin sai bongattua tuon kyseisen sisustusliikkeen kautta. Ja juuri kuin tilauksesta, maahantuojan varastossa oli kaksi kappaletta kyseisiä telineitä joten Äitee teki kaupat molemmista. Nyt ne ovat sitten haettavissa tuolta Vaaleasta Huoneesta. Kiva kiva että etsinnät palkitaan!