Heppuli valitteli korvaansa jo viikonloppuna ja hieman lämpöäkin oli. Äitee passitti Iskän ja Heppulin sunnuntaiaamuna Hatanpään terveysaseman päivystykseen josko joku olisi ehtinyt vilkaista Heppulin korvan uumeniin. Sieltä tulikin sitten tylyäkin tylympi vastaantto, kysyttiin että onko lapsella vakuutusta ja kehotettiin menemään yksityiselle lääkärille, sillä heillä on siellä liiaksi ruuhkaa. No, sunnuntaina ei kauheasti yksityiset lääkäriasemat ole auki, eikä Heppuli niin kipeä ollut etteikö oltaisi voitu vielä odottaa tilanteen kehittymistä. Kun ei se korva niin kipeä ole että koko ajan sitä olisi valittamassa vaan aina kun kysytään että onko korva kipeä niin vastaa myöntävästi. Tosin Heppuli vastaisi myöntävästi varmasti silloinkin jos kysyttäisiin että onko Heppulilla pää irti eli näihin lausuntoihin ei ole aina luottamista. Ai miten niin..? Jos Heppuli kerta täysin viattomin silmin esim. väittää että tarhassa on kahden viimeisen viikon ajan ollut aina nakkisoppaa ruokana, tai lihakeittoa perunamuusin kanssa ja jälkiruoaksi kalakeittoa.

Heppulilla on ollut tuota räkätautia ja yskän köhinää jo parin kuukauden ajan (hmm.. melkolailla siitä lähtien kun aloitti tarhailun, yllätys yllätys..) joten eiköhän ole aika käydä lääkärillä näytillä. Eilen eli maanantaina Äitee varasi ajan omallelääkärille ja saikin ajan keskiviikoksi. Tokihan yksityiselle voisi mennä mutta se on aika turhauttavaa käydä yksityisellä lääkärillä yhtä käyntiä yksittäisen nuhakuumeen vuoksi, koska omavastuun joutuu kuitenkin aina maksamaan joten mitään ei tule takaisinpäin. Eilen Heppuli oli kuitenkin ihan virkeänä eikä ollut kuumeinen joten meni normaalisti tarhaan mutta nyt tiistaina onkin sitten muutoinkin kotipäivä ja lämpöäkin taas aamusella. Nyt sitten ihan "luvan kanssa" saa makoilla päivän ja ottaa iisisti, tuossa se nytkin köllöttelee Äiteen vieressä sohvalla yöpuku päällä ja katselee Ti-Ti Nallen Joulu dvd:tä :-)

Yöt ovat olleet Heppulillakin taas kovin hankalia. Heräilee usein öisin, haluaisi Äiteen ja Iskän sänkyyn nukkumaan, mutta koska siellä jo pääsääntöisesti kuorsaa Myyrä niin on jouduttu turvautumaan hajautettuun toimintaan eli Iskä menee Heppulin huoneeseen patjan kanssa lattialle niin siten ei joudu Heppulikaan nukkumaan yksin. Kyllä sitä patjalla nukkumistakin jaksaa kun tietää että yöt taas kohta helpottaa kun sairastelut on ohi.

Täällä nyt sitten kotona muhitaan, lauletaan Ti-Ti Nallen ja Riitta-tädin tahtiin joululauluja joten näin toukokuun kynnyksellä meidän kevättunnelmat on ylimmillään :-) :-)