Älkää hyvät immeiset MISSÄÄÄN NIMESSÄ erehtykö asioimaan tamperelaisen autoliike Kanden kanssa!

Äiteen ja Iskän juuri ostetun auton tuoma riemu on muuttunut katkeraksi kalkiksi, kun auto osoittautui heti melko lailla sudeksi. Vikoja on ilmennyt heti kaupanteon jälkeen, kauppias kiemurtelee itseään irti sopimuksesta, jonka mukaan kauppias on velvollinen kustantamaan viat joita autosta ilmenee. Ja kun Iskä meni jututtamaan kauppiasta ihan nokikkain, niin kauppias yritti vain väistellä ja luikkia karkuun.

Pihisee ja puhisee Äitee joka kävi juuri lunastamassa auton monen sadan egen huollosta jotta sillä olisi edes turvallista ajaa (juu, viallisilla jarruilla kun on vähän riskaabelia tuolla liikenteessä). Ja seuraava huoltoaika pykälää asiantuntevammalle korjaamolle on jo varattuna.. GRRRR! Kuluttaja-asiamiestä on jo konsultoitu mutta aika heikoilla sitä ilmeisesti ollaan.

Jos kauppasopimuksessa sanotaan että kauppias on velvollinen korjaaman esiin tulevat viat niin kauppiaan mukaan se kuulemma koskeekin vain uusia autoja. Tätä pientä, mutta olennaista kärpäsen kakkaa ei sopimuksessa tosin vaivauduttu mainitsemaan.. Ja kun liike pääsääntöisesti myy vain käytettyjä autoja niin yhtä tyhjän kanssahan tuollaiset sopimukset sitten on ostajan kannalta.

Äh, pirun huonoa tuuria nyt tässä kaupassa. Ja viidakkorumpua liikkeelle ettei siinä puljussa pelata todellakaan ihan rehtiä autokauppaa vaikka niin kovasti mainostavat :-(