Äitee hälytti tänään Mummon hätiin, kun hoksasi että Travallen tehtaanmyymälässä onkin aleviikko alkanut jo eilen. Sieltä Äitee on perinteisesti käynyt hakemassa Heppulille talvi- ja välikauden ulkoiluvaatteet, kun niiden alennuspäivät on kaksi kertaa vuodessa, joulun ja juhannuksen jälkeen. Mutta koska ale oli alkanut jo eilen niin eipä sieltä enää löytynyt Heppulin kokoista Remun ulkoilupukua, siellä pitäisi olla paikalle heti kun ale alkaa niin saisi sopivan. No, Äitee osti kuitenkin mikrokankaisen ulkoilupuvun Heppulille, koska halvalla sai ja Myyrälle Remun haalarin ensi kevääksi. Täytyy vielä käydä kaupoissa etsimässä Heppulille joku kosteussuojattu ulkoilupuku tuon mikrokankaisen lisäksi. Vaatteiden kulutus on nyt kovaa kun tuolla hiekkaleikeissä pyöritään.

Äitee päätti pyörähtää myös lastentarvikekirppis Lizkon kautta. Ja onneksi kävikin sillä koskaan ennen ei sieltä ole löytynyt niin paljoa sopivaa ja hyväkuntoista vaatetta kuin nyt. Sinne oli kuulemma juuri tuonut joku eilen myyntiin paljon poikien vaatetta joten Äitee pääsi heti apajille. Heppuli sai paljon trikoopaitoja ja parit housut, Myyrä sai käyttövaatetta, lisäksi löytyi Heppulille Miina ja Manu palapeli ja Puuha Pete -dvd. Niin, ja Myyrälle lähes käyttämättömät ensiaskel kengät ensi kevääksi. Tyytyväisenä Äitee kotiutui täpotäyden kassin kanssa :-)

Vaatehankinnat ovat Heppulin suhteen nyt kovin ajankohtaisia, sillä Heppuli on venähtänyt pienessä ajassa kovasti paljon pituutta, ja monet paidat ovat nyt hihoista lyhyet ja nilkat vilkkuu lyhyistä punteista.