Pesue on vallan kyläillyt nyt viime päivinä. Eilen käytiin Heppulin ja Myyrän Kalle-kummilla synttärikakkukahvilla. Heppuli olisi halunnut ostaa Kallelle synttärilahjaksi kissan, mutta Äitee sai vakuutettua Heppulille että se olisi aika kurja hankinta, koska Kalle on niin paljon poissa kotoa ja kissa joutuisi olemaan siellä ypöyksin. Ei siis käyty kissakaupoilla.

Tänään aamupäivästä Äitee lähti aikaisin aamusta kävellen reippailemaan poikien kanssa Härmälään. Tuli mukavasti mittaa aamulenkille ja Heppulikin jaksoi hienosti kävellä melkein koko matkan, pienen tovin oli seisomalaudalla kun mentiin autoteiden lähellä. Härmälässä asuu Heppulin kaveri Linda, tuo suloinen suomalais-italialainen kikkarapää.

Kiitokset vaan Lindan äidille kaikista ihanista herkuista joita oli brunssilla tarjolla. Onneksi Äiteen maidoton/munaton dietti on ohi, olisi ollutkin vaikea kieltäytyä niistä ihanista juustoista yms joilla herkuteltiin. Herkut olivat peräisin Lindan vanhempien Jennin ja Rinon italialaisesta ruokakaupasta, joka sijaitsee Tammelan puistokadulla, Tammelan torin lähellä. Kannattaa poiketa jos ohi kulkee, mieluusti mainostan heidän kauppaansa :-)