Tänään Äitee, Iskä ja Myyrä pakkautuu autoon ja nokka suuntaa kohti Keski-Suomea ja Äiteen siskon perhettä. Siellä pieni Heppuli on viettänyt todella mukavaa aikaa tätinsä, serkkupoikiensa sekä Jeti-koiran kanssa. Äiteen ja Iskän saamat tekstiviestit kertovat että todella hauskaa on ollut ja puuhaa jos jonkinmoista. Serkkupoikien koti on järven rannassa joten Heppuli on päässyt helposti myös rantaan polskimaan Jetsonin kanssa, lounaslihapullia on syöty järven rannassa ja tänään menevät vielä hevosia katsomaan. Heppuli on kuulemma ollut todella reipas poika eikä liiemmin ikävöinyt, yksi pieni yllättävä itkun tirautus on tullut kun ilmeisesti kotijoukot tuli yllättäen mieleen kesken välipalan.

Myyrä puolestaan oli eilisen päivän Mummilla päiväkylässä. Myyrä kun edelleen syö kovin tiheään öisin, 1-2h välein, niin suunniteltu yökyläily ei vielä oikein ollut mahdollista. Hyvin oli Myyrälläkin päivä mennyt Mummin kanssa höpsötellessä.

Ja Äitee ja Iskä sai ansaitun vapaapäivän rakkaista lapsokaisista. Vapaiden tuntien aikana Äitee ja Iskä kävi shoppailemassa mm. Iskälle juoksuvaatteita, sandaalit, Äiteelle jotain vaatetta ja Ideaparkissa hurahti taas tunti jos tovikin. Sitten myöhäiselle lounaalle Amarilloon jonka jälkeen olikin aika jo hakea Myyrä kotiin iltapuuhiin.

Niin, ja tietty eilen ostoskasseihin eksyi myös nuo jo aiemmin mainitut puutarhanhoitojalkineet. Nyt sitten vaan puuttuu se oma puutarha jota kuopsuttaa. Vaikka kyllähän niillä mukavilla popoilla tallustelee sujuvasti tuolla "omalla takapihalla" Arboretumissa ilman kuokkaakin :-)

Sitten vaan kamat läjään ja menoksi.