Heppulin flunssan alku on jo paljon parempi. Yöt ovat sujuneet hyvin ja kovasti on jaksanut leikkiä "Jassen" kanssa. Äitee ja Iskä yritti hieman kysellä Heppulilta että missäs se "Jasse" oikein on töissä kun kerta on nyt lomalla töistä.. On kuulemma "ylölölöjärvellä" kantamassa vesipulloja. :-) Kas kummaa, eipä olisi uskottu :-)

Äitee ja Iskä ovat vallan innostuneet uudesta projektistaan. Onkin ollut melkoisen jännittävää laskea pisteitä syömisistään ja pistepohdintoja käydään iltaisin kuin olisi suurempikin bisnesdiili käynnissä.

Kannattaako nyt käyttää tätä ja tätä, se on sen ja sen verran pisteitä, entä jos söisinkin iltapalaksi tuon ja tuon, siitä menisi vain niin ja niin vähän pisteitä.

Siinähän se pahin nälkä ehtii jo mennä ohikin kun miettii että mitä voisi syödä! Ja pisteiden kanssa tulee yllättävän pihiksi kun konkreettisesti näkee niiden suorastaan haihtuvan ilmaan ihan turhista pikku syömisistä :-) On mielenkiintoista nähdä tämän projektin vaikutusta kauppalaskuihin pidemmällä aikavälillä kun homma alkaa tasaantumaan. Enää ei tarvitse raahata niska vääränä kaupasta esim. pikkupurkkijugurtteja sillä varsinkin niiden kanssa on nyt alettu varsin säästeliäiksi - mokomat sokerihirmut kun imasevat niin paljon pisteistä. Toisaalta kauppalaskua varmasti tulee kasvattamaan tuoreiden vihannesten, kasvisten ja hedelmien osuus. Iskä eilen naureskelikin alkavansa syömään pelkkiä appelsiineja (0p.) ja käyttävänsä pistesaldonsa sitten pizzaan ja bisseen :-)