Illan äksöniä eteisessä. Heppuli matkalla iltapesulle ja Myyrä nukkumaan -> rantapallo-ottelu Iskä vastaan Heppuli vastaan Äitee ja Myyrä.

Iskä toisessa päässä eteistä, Äitee toisessa päässä (Myyrä sylissään) ja Heppuli keskellä. Mittelövälineenä Spidemarn -rantapallo. Tarkoitus on vaan osua siihen, kuka tahansa ja miten tahansa ja Heppuli tietysti mahdollisimman lujaa. Suurimmaksi huvitukseksi nousi se, kun Myyrä onnistui pukkaamaan palloa päällään kohti kattoa. Kaikesta niin kuutamolla oleva Myyrä kikatteli ääneen riemusta kun pallo lähestyi lärvää hurjaa vauhtia ja Heppuli (tietenkin!) innostui heittelemään veljellisesti palloa Myyrän päähän yhä uudestaan. Kesken pelin tiimellyksen Heppuli tosin uppoutui usein ihailemaan itseään ja riemuaan peilistä joka oli keskellä eteisen seinää, juuri Heppulin pelipaikan kohdalla. Siinä se suuri Ego pullisteli peilin edessä, taputti itselleen, kiljui riemusta ja mahtaili hienoilla potkuillaan. Oi sitä ylpeyttä ja polleutta!

Kunnes sitten Heppulin tai Iskän banaanipotku sai pallon sinkoamaan seinällä olevaan tauluun ja tiputtaen sen. Aikalisän aikana tutkittiin mahdolliset vahingot, ei sirpaleita. Ja kunnes sitten Heppuli riemunkätkätyksiltään juoksi päin eteisen lipastoa ja tuli itku. Siispä peli loppui ja joukkueet erkanivat tahoillensa - iskä nukuttamaan Myyrää ja Äitee Heppulin kanssa iltapesulle.