Jos Heppuli saisi päättää niin hän menisi suihkuun tunnin välein ellei useamminkin. Heppuli vonkuaa AINA suihkuun mukaan kun joku sinne on menossa - Äiteen tai Iskän on useimmiten turha edes haaveilla yksin suihkuun menosta. Eilen illalla Heppuli oli plutaamassa suihkussa ja ammeessaan Äiteen kanssa, tällä hetkellä Iskän kanssa. Kyse ei niinkään ole pelkästä peseytymisestä vaan silkasta huvista. Ammeessa kieputaan kuin karusellissa, harjoitellaan sukeltamista ja pään laittamista veden alle, vettä loiskutellaan suihkuhuoneen kattoon saakka ja tämän aamun suihkuttelu pitää sisällään "kaulavanukaspurkkien" (Paula -suklaavanukas) pesu suihkun yhteydessä, sillä Äitee lupasi puhtaat purkit Heppulille leikkeihin. Siellä se nyt parhaillaan tiskiharjalla jynssää kaulavanukaspurkkeja puhtaaksi.

Heppuli osaa käydä suikussa myös yksin. Äitee laittaa vaan sopivan veden valumaan ja jättää suihkuhuoneen oven raolleen, jotta kuulee kuinka Heppuli sieltä kuitenkin kiljahtelee parin minuuntin välein Äiteelle jotain "tuiki tärkeää" asiaa. Ammetta Heppuli suihkuun saa silloin jos menee yksin, sen verran rajuja ne ammeleikit on ettei Äitee luota siihen etteikö Heppuli onnistuisi nielaisemaan puolet ammeen vedestä kurkkuunsa.

Toisaalta suihku on myös hyvä tilanteen katkaisija, jos Heppuli narisee ja kitisee koko ajan, eikä mielekästä tekemistä tunnu löytyvän eikä Äitee tai Iskä pysty juuri sillä hetkellä Heppulia viihdyttämään. Ei tarvitse kuin vihjata suihkusta, vaikka vain mainita siitä että illalla pääsee, niin Heppuli onkin jo riisunut itsensä kahdessa sekunnissa paljaaksi, ja on kiikuttamassa vaatteitaan pyykkikoriin ja pieni nakupelle singahtelee ympäri kotia kohti suihkuhuonetta.

Hyvähän se vaan on että Heppuli tykkää touhuta vedessä eikä suihkuun tarvitse pakottaa. Päin vastoin pitää yrittää pitäytyä siinä että se suihkuttelu jäisi vain yhteen kertaan päivässä ettei ihan rusinaksi muuttuisi :-)