Blogin päivittäminen ei kauheasti nyt houkuta kun on käytössä ikivanha pöytäkoneen lousku, hidas kuin mikä ja kaatuilee tuon tuostakin..

"Hei te HP-huollon pojjaat siellä Espoossa", ansaitkaahan leipänne ja korjatkaa meidän läppäri!! Ja mieluusti niin että ne kaikki viimeisen puolen vuoden aikana otetut digikuvat olisivat siellä vielä tallessa. Ihan kun se ei olisi tiedossa oleva fakta että niitä varmuuskopioita pitäisi ottaa..."

Eipä tässä mitään ihmeellistä ole tapahtunutkaan. Sen verran kuitenkin että Iskä saa huokaista helpotuksesta kun on jouluksi nyt mökki varattuna :-) Iskä kun aloitti joulunvieton murehtimisen jo juhannusaattona. Nyt on sitten se asia ratkennut ja porukka saa nauttia joulusaunansa mukavalla rantasaunalla ja viettää joulua maalaismaisessa tunnelmassa. Kiitos lomarenkaan :-)

Äitee ja Iskä aloittivat tämän lauantain urheilullisissa merkeissä ja kävivät yhdessä siellä soutuspinningissä. Mummo oli poikien seurana sen aikaa. Ja oli varsin tehokas tunti, Äitee ja Iskä oli toistekoisia vielä pitkään suoritteen jälkeenkin.. HUH!