Yksi mainitsemisen arvoinen äitiyden ihmeellinen ilmiö lienee se kun Äiteelle kasvaa tilanteen vaatiessa lisää käsiä. On se vaan hassua miten kahdesta kädestä on tarpeen tullessa vaikka neljäksi - olo on kuin mustekalalla lonkeroidensa kanssa.

Yksi käsi taiteilee ruokaa väsymystä ja nälkää kiljuvan Myyrän suuhun, kun Myyrän kädet viuhtoo kasvojensa edessä kuin tsingiskaanin sapelit. Ruoka menee lusikassa kuitenkin perille saakka, ainakin osittain. Suurin osa lienee lattialle.

Toinen käsi auttaa Heppulia joka varoituksista ja kielloista huolimatta meni KUITENKIN koskemaan kuumaan uunin luukkuun. Kylmägeelipussi pakkasesta taasen käyttöön ja samalla avustaen välipalaa Heppulin suuhun.

Kolmas käsi yrittää työntää jossain välissä voileipää Äiteenkin suuhun. Ettei tarvitse sitten nälkäänsä syödä koko lastenkutsujen kakkua.

Neljäs käsi tekee sitten sitä itse kakkua. Kermavaahtoa sinne ja kermavaahtoa tänne. Ja vähän vielä tonne. Ja vähän jotain värillistä herkullista koristeeksi ja Heppuli saa lopuksi asetella namit mielensä mukaisesti kakun päälle.

On ne Äiteen lisääntymiskykyiset kädet vaan ihmeellinen juttu :-)