No niin, nyt on sitten KAIKKI 3v. synttärijuhlat juhlittu, toivon mukaan. Sitten vain odotellaan ensi maanantaita ja Iskän synttäreitä :-) Tosin ennen sitä juhlitaan railakkaasti Kalle ja Jenni -kummien häitä lauantaina! Jiihaa! Nyt on Äiteelläkin klenningi ostettu ja miesväen paidat odottamassa silitystään.

Mutta, kiitos vielä tasapuolisesti kaikille eilisten lastenkutsujen osallistujille, niin isoille kuin pienillekin. On ihana saada ystävät yhtäaikaa saman katon alle, se on nykyään näinä kiiruisina päivinä aika harvinaista herkkua.

Heppuli oli luonnollisesti innoissaan saamistaan lahjoista, vaikka Äitee ja Iskä yrittivät joka välissä painottaa sitä ettei synttärijuhlien ja vieraiden tarkoitus ole ainoastaan se lahjan tuominen. Heppulin mielestä kun oli varsin tylsää jos joku tulisi ilman lahjaa. Kun Äitee mainitsi sellaisenkin vaihtoehdon olevan, Heppuli sai melkein kohtauksen ja oli itkuun pillahtamassa. Eihän nyt kukaan voi tulla synttärijuhliin ilman lahjaa, saahan joulunakin lahjoja, tuumasi Heppuli alahuulli väpättäen. Okei, ehkä se olisi jollain tapaa etiketin vastaista jos tulisi juhliin ilman lahjaa, mutta on hyvä muistutella pienelle miehelle ettei ne lahjat ole se pääasia. Vaan mikä? kysyisi Heppuli tässä kohtaa..

Myyrä puolestaan kuumeilee edelleen, vaikka tänään olisi toisen antibioottikuurin viimeinen päivä. Pientä lämpöä on nyt taas ollut parina päivänä, sellaista 38 ja rapiat päälle. Muuten ihan virkeä pieni mies. Ehkä tämä pieni lämpöily liittyy nyt myös noihin hampaisiin, toinen kolmihuippuinen kruunu tököttää tuossa edessä jo vallan komean näköisenä alkuna ja toisesta on vielä hieman epäselvyyttä että onko sekin jo sieltä puhjennut.