Mehiläisessä Myyrän otti vastaan aivan ihana lääkäri joka oli joko vesimelonin tai mattojen  kannalla. Tai jonkun muun nykyisessä ruokavaliossa. Mutta uskoi vahvasti Myyrän altistuneen vesimelonille jo äidinmaidon kautta (Äitee kyllä muisti syöneensä vesimelonia Myyrän olemassaolon aikana) ja nyt kun itse ekaa kertaa sitä söi niin reaktio pamahti päälle saman tien. Nyt sitten ei sitä vesimelonia kannata kokeilla ainakaan puoleen vuoteen. Eikä mitään muutakaan uutta ennen kuin nahka on kunnossa.

Sitä se lääkäri ihmetteli ettei Myyrälle oltu annettu keskiviikkona Taysissa kortisonipiikkiä, sen verran voimakas reaktio on ollut. Nyt jos iho vielä menee pahemmaksi niin voi antaa esim Kyypakkasessa olevan kortisonitabletin.

Mutta sitten yllärinä tuli se uutinen että Myyrän toinen korva on taas tulehtunut, vielä keskiviikkona molemmat korvat olivat siistit ja kunnossa. Niin äkkiä se kehittyy, oli jo tosi pahasti tulehtunut. Kahden viikon päästä pitää mennä ihan korvalääkärille korvakontrolliin ja hänen harkittavaksi sitten jää mahdollinen korvien putkitus.

Eli taas kuuria päälle korvien vuoksi, ja se saattaa tietysti pitkittää tuota ihoreaktiota. Tällä kertaa lääkäri määräsi Ditrim Duplo -antibioottikuurin (sulfaa) jos se olisi vatsalle ja nahkalle ystävällisempää kuin ne aiemmin nautitu Amoxin tai Clavurion.

Ei tuo reissu nyt selviä vastauksia tuonut tuohon ihoreaktioon mutta saatiinpahan nyt korvatulehdukseen ainakin aloitettua lääkitys.

Mielenkiintoinen seikka on se että Myyrä on ollut pitkään rintamaidolla ja on tässä matkan varrella ollut jos jonkimoista tautia ja sairastelua. Heppuli puolestaan kun aikoinaan nautti enemmän Tuttelia kuin rintamaitoa, oli vauvavuotenaan melkein terve kuin pukki, yhtä pientä flunssaa lukuunottamatta. No joo, eihän se noin yksi yhteen mene mutta kuitenkin mielenkiintoinen ajatuksenjuoksu :-)