Niin joo, Iskällä on tänään synttärit! Iskä täyttää 33v!! Sattuneesta syystä Iskän synttärit on aina jääneet hieman vähemmälle huomiolle kun Heppulin synttärit on juuri samoihin aikoihin. Jäi Iskältä pitämättä megalomaaniset kolmekymppisetkin kun silloin Heppuli juuri oli syntynyt ja kotona ihmeteltiin vastasyntynyttä. No, Äitee on luvannut Iskälle että kolmevitoset järkätään sitten hieman suuremmalla volyymilla.

Kakkua Äitee EI AIO tehdä, niitä on väkästetty viime aikoina liiankin kanssa. Mutta Iskä toivoi illaksi porkkanatikkuja ja dippiä :-) Herkkua sekin, ainakin meille diettaajille ;-)

Ja Heppuli pitää muistaa tänään viedä lelukauppaan. Äitee ja Iskä lupasivat Heppulille vapaavalintaisen lelun (tosin tietyn hintahaitarin puitteissa..) jos ja kun on reipas poika ja yökyläily Mummolassa sujuisi hyvin. Ja tosi reippaasti Heppuli jaksoikin lauantaina hulinat - on siis lelunsa ansainnut. Tosin aamulla matkalla tarhaan tuli taas vääntöä Äiteen ja Heppulin välille että mikä tuo kyseinen lelu olisi.. Heppuli kun haluaisi OIKEAN moottorisahan tai päältä ajettavan kaivurin, mieluusti oikean sellaisen..