Voi pojjaat mikä järkäle tuo Myyrä jo on... Eihän se siis muuten, "normaalimitoissahan" tuo vielä menee, mutta järkäle siis suhteessa niihin mielikuviin joiden mukaan Äitee kuvitteli Myyrän kasvukäyrän menevän. Ja joiden mukaan Äitee on myös toppahaalarin ostanut alkutalven varalle. Eilen sitten ensimmäisenä pakkasaamuna oli aihetta kaivaa tuo suloisen söpö hirvitoppahaalari esille, mutta perhana vieköön.. Eihän siitä mennyt edes vetskari kiinni!!!! Niska-haara -mitta on auttamattomasti liian nafti. Ei vaikka kuinka asettelisi tai sulloisi Myyrää sen sisälle. Se haalari on kokoa 74 ja Äitee kun aatteli sen menevän hienosti näin alkutalvesta, olihan Heppulilla sen kokoisia vaatteita käytössään vielä vuoden iässä.. Ja haalarit yleensä on aika reilua mitoitusta. No, onneksi Heppulin jäljiltä on sitten olemassa toppahaalaria pykälää suuremmassakin koossa, joten piti kaivaa sekin esille. Siihen Myyrä kyllä sujahtaa varsin jouhevasti, mutta Äiteetä nyt harmittaa että jäi tuo kivannäköinen uusi haalari täysin käyttämättä..

Onneksi ei rahallisesti ollut suuri investointi, taisi olla 12egeä aletangossa, joten sen puoleen ei tullut isoa tappiota. Jos siis on nyt joku tuttavapiirissä sellainen jolla olisi käytttöä 74cm toppahaalarille niin huutakoot hep! Nyt saisi lainaksi kivan uuden haalarin :-)

(Tosin näin kävi myös kaikkein pienimmälle haalarille viime keväänä. Mummi oli ostanut Myyrälle 56cm toppahaalarin Myyrän ensitaipaleelle, mutta ensimmäinen lämmin kevätaurinkopäivä oli juurikin se päivä jolloin Äitee ja Myyrä kotiutui synnäriltä. Sen jälkeen ei ollut enää ainuttakaan toppahaalaripäivää koko keväänä.. Nyt on sitten toppahaalaria jemmassa meinaan joka lähtöön, ihan iskemättömiä:-)