Myyrällä oli eilen 8kk lääkärineuvola. Siellä Myyrä käyttäytyi oikein Äijänä odotustilassa, kun kaulapitkällä kurkotteli Äiteen sylissä ja syljeskeli pitkin lattioita. Uudet strategiset mitat ovat nyt: painoa 9,2kg, pituutta 74cm ja päänympärys 46cm. On jännä verrata mittoja Heppulin vastaaviin saman ikäisenä, Myyrä on pari kuukautta edellä näissä mitoissa verrattuna Heppuliin. Itse asiassa Heppulin mitat eivät 1v.neuvolassa olleet paljoakaan suuremmat kuin Myyrällä nyt. Tuolla sivussa on linkit sivuihin joista näkee molempien poikien neuvolakäynnit.

Sitten se lääkärintarkastus olikin varsin kauhistuttava kokemus. Myyrä ei itkenyt, mutta tutkimuspöydällä nakuna pötköttäminen sai Myyrän tarraamaan lääkärin sormiin rystyset valkoisina ja raukkaparka ihan tärisi kauhusta. Lääkäri yritti saada Myyrää istumaan ja seisomaan, mutta ei siitä meinannut tulla mitään kun Myyrä oli aivan jäykkänä kippurassa.

No mutta, tärkeimmät tuli tutkittua ja korvakin näytti jo paremmalta. Täytyy kuitenkin varata se jälkitarkastus ihan kunnon korvalääkärille jotta voi keskustella jatkosta ja mahdollisesta putkituksen tarpeesta.