Ramseksen saapumisajakohta lähestyy yllättävää vauhtia. Äitee oli asennoitunut että uusi perheenjäsen tulee "sitten joskus keväällä", mutta laskettuaika lähestyy kovaa vauhtia. Tai no, on tässä vielä parisen kuukautta, mutta kuitenkin. Ja Ramses on ollut koko ajan viikon verran edellä tuosta lasketusta ajasta, joten saa nähdä milloin sitten uusi tulokas todella näkee päivänvalon.

Heppuli puhuu yhä enemmän "pikkuveljen" tulemisesta. Mitään viitteitä uuden tulokkaan sukupuolesta ei ole, mutta Heppuli on vakuttunut että se on pikkuveli. Heppuli saattaa päivän mittaan kumartua Äiteen sylissä istuessaan Äiteen masun puoleen ja silitellä Äiteen masua ja hieman töniäkin vauvaa hereille. Ja sitten Heppuli saattaa huudahtaa Äiteen paljaaseen napaan että "Vauva herää!". Yhdessä on jo jatkuvasti mietitty että mitä vauvan kanssa sitten voi tehdä ja miten sen kanssa ollaan, minkälaisia leluja voi vauvalle antaa, missä vauva nukkuu ja miten syö.

Mahtaa se olla sitten ihmeellistä kaikille kun Ramses tulee vauhdittamaan arkea ja Heppuli saa konkreettisesti pikkuveljen tai -siskon hoivattavakseen.