Heppulilla on nyt menossa joku herkkyyskausi. Tutut äänet saattavat pelottaa - kuten imuri, astioiden kolina keittiöstä illalla kun on nukahtamassa jne. Päivän tapahtumat selvästi siirtyvät pienen miehen uniin ja kovasti tuntuu näkevän unia.

Toissapäivänä oltiin käyty illalla kaupassa ennen nukkumaan menoa ja Heppuli heräsikin kesken yötä unissaan itkemään: " Kaapo haluaa toiseen kauppaan, toiseen kauppaan". Siihen riitti kun Äitee kävi kuiskimassa korvaan että "mennään vaan toiseen kauppaan" ja hetken kun silitteli, niin Heppuli uinahti taas.

Eilen oli ollut ohjelmassa pyykkien pesua ja alakerran kuivausrummulla käyntejä. Illan pimetessä Äitee vielä kolisteli astioita keittiössä ja laittoi tiskikonetta päälle. Heppuli oli ollut unten rajamailla ja puoliuninen poika aloitti surkealta kuulostavan nyyhkytyksen: "Ei tiskaa, ei tiskaa", "Ei pesukonetta päälle".

Kovasti Heppuli on ollut viime aikoina myös sylissä viihtyvää sorttia, etenkin Iskästä tuntuu ottavan kaiken irti silloin kun Iskä on kotona. Iskän sylkyssä pitää olla ja Iskän perään kovasti kysellään arkipäivisin jo aamupäivästä lähtien, että milloin Iskä tulee kotiin.