Äitee ottaa mieluusti hyviä neuvoja vastaan siitä miten masussa majaileva perätilavauveli saataisiin kotikonstein kääntymään ympäri. On jo kokeiltu taskulampun kanssa kikkailua ja todettu ettei Ramses ainakaan sokea ole sillä taskulampun valon kajastaminen vatsanahan läpi saa aikaan ainakin kunnon potkusarjat. Äitee on yrittänyt myös erinäisiä asentoja missä kuulemma vauvalla olisi tilaa enemmän kääntymiseen ja asento muutenkin ympäripyörähtämiselle otollinen. Ei kuitenkaan ole mitään herkkua enää loppuraskauden vatsankoolla olla varttia kontillaan lattialla pää maassa ja ahteri pystyssä. Eikä liene tuottanut tuo tuskainen kärvistely edes mitään tulosta...

Eilinen neuvola osoitti sen että lepäily todella auttaa noihin aiemmin mainittuihin vaivoihin - turvotuksiin, verenpaineisiin ja supistuksiin. Äiteen paineet ja turvotukset ovat helpottaneet heti kun on ollut aikaa (Heppulin tarhapäivinä) lepäillä kunnolla ja ottaa iisimmin.

Jotenkin Äiteellä on sellainen tunne ettei Ramseksen kanssa päästä täysille viikoille ja että synnytykseen lähteminen tulee jotenkin yllättäen... Mistä tuo tunne johtuu, sitä ei tiedä, mutta valitettavan usein Äiteen tuntemukset näissä asioissa ovat pitäneet kutinsa. Siitäpä syystä sairaalakassi on jo pakattu ja asiat järjestetty siten että voi huoletta ottaa vastaan sen mitä tuleman pitää. Ensi perjantaina edessa oleva kääntöyritys äitiyspolilla antaa vähän osviittaa siitä mitä on tiedossa jatkossa. Nyt siis kaikki peukut ja varpaat pystyyn että Ramses kääntyisi itsekseen tahi että perjantain kääntöyritys onnistuisi. Äitee on päättänyt varmuuden vuoksi olla ravinnotta ennen tuohon kääntöyritykseen menoa, jos vatsan murjominen vaikka käynnistääkin synnytyksen. Koskaanhan ei tiedä miten asiat etenee, ties vaikka joutuisi hätäsektioon..