Heppuli alkoi olemaan flunssainen jo viime torstaina jolloin jätettiin tarhapäiväkin väliin, sillä lämpöä oli vähän ja nuhaa ja yskää. Äiteellä alkoi kanssa olemaan flunssainen olo. Ensin alkuun Äitee luulikin että Heppuli on onnistunut nappaamaan itselleen A-viruksen jostain (saadusta rokotteesta huolimatta..) kunnes eilen huomattiin vatsan ja selän alueella muutamia näppylöitä jotka olivat osa jo muuttuneet nyt vesikelloiksi.

JEEEE- OLETTE JUURI TAINNEET VOITTAA MUKSUJEN VESIROKKOARPAJAISTEN PÄÄPALKINNON, ALKAVAN VESIROKKOTARTUNNAN!

Viime yönä Heppuli yski limaa kurkusta niin kovin että oksensi Äiteen ja Iskän sänkyyn. Taisi olla taktinen veto kömpiä sinne potemaan ettei omat unikaverit saa roiskeita päälleen. Siinä sitten alkoi vimmatunmoinen lakanarumba kolmen jälkeen aamuyöstä.

Heppuli oli yöllä tosi kuumeisen oloinen mutta nyt taas päivällä ollut ihan virkeä. Näppyjä ei vielä ole montaa eikä ne ilmeisesti vielä kutia, mutta selvästi ovat lisääntyneet joten ei kai tässä muuta diagnoosia ole tehtävissä. Vaikka hyvähän se vaan on että muksut sairastaa vesirokon nyt tässä vaiheessa kuin myöhemmällä iällä niin Äiteellä on silti aika huoli siitä että jos vauva nyt päättää tulla maailmaan niin mitä riskejä siitä on jos vastasyntynyt saa vesirokkotartunnan.. Voi kun tämä olisikin "vaan" sitä A-virusta tai jotain muuta flunssapöpöä ja näpyt jotain ihan muuta...

Ihan kuin tässä ei nyt olisi muutenkin jo miettimistä synnytyskuvioissa... Meidän tuurilla Ramseksella on sitten sekä lonkkaluksaatio että vesirokkotartunta. Tervetuloa maailmaan, rakas lapsemme!