On ollut aika oudot viimeiset pari päivää, kun Myyrän masu näyttää hieman asettuneen eikä Myyrä ole huutanut sitä paria, kolmea tai neljääkin tuntia illassa selkä kaarella vatsavaivojaan. On ollut varsin outoa, että Äitee ja Iskä kuulee iltaisin jopa toistensa puheen, ilman että tarvii huutaa toisen korvan juuressa jotta ääni kantautuisi Myyrän karjumisen yli. Myyrä on iltaisin ollut suht rauhallinen, paukut tulee ulos ilman sen kummempia karjumisia, öisin on nukkunut sellaisia 3-4 tunnin pätkiä ja nukahtanut melko nopeasti uudelleen syöttöjen jälkeen. Ja toissa yönä valvoskeli hieman mutta pysyi kuitenkin hiljaa. Aika hassua, että Myyrä vain makoili yöllä Äiteen ja Iskän välissä kaikessa rauhassa ja killitteli kattoa :-) Lieneekö tuumaillut maailman menoa yön rauhallisina tunteina.

Myyrä on hiffannut myös jumppalelun kiinnostavuuden. Jos masu on täynnä, ja mieli muutenkin virkeänä, Myyrä saattaa pötkötellä lattialla jumppalelun alla jopa puolenkin tuntia. Nyt on viime aikoina selvästi vähentynyt se sylissa olemisen tarve ja Myyrä viihtyy hieman enemmän itsekseenkin. Näköjään aika tekee tehtävänsä tässäkin asiassa, vaikka Myyrä onkin vielä kovin pieni.

Se on vielä aika mysteeri mikä Myyrän masua on vaivannut. Äitee on yrittänyt karsia hieman ruokavaliotaan, jättänyt pois ruisleivän, maidon, syönyt ei niin maustettuja ruokia yms. Samoin Rela -tipat on vaihdettu toisiin maitohappobakteereihin ja Disflatyl -masutipat jätetty kokonaan pois. Ehkä suurin ero on tullut niihin aikoihin kun nuo Disflatylit ja Relat jätettiin pois, josko ne olisivat olleet se juttu.. Toivottavasti tätä autuutta kestää pidempääkin kuin nämä pari päivää..

Äiteellä tosin meinasi rintatulehdus iskeä lauantaina. Toinen rinta alkoi aika nopeasti kipeytyä, ja iltaa kohden lämpökin nousi, mutta pitkä lämmin suihku, kaurapussin käyttö sekä hieronta teki tehtävänsä eikä tulehdus päässyt valloilleen vaan tilanne normalisoitui. Mutta kyllä se jo ehti säikäyttää!