Myyrä koisaa partsilla ja Äitee tuskailee että täällä pitäisi siivota. Edellisestä imuroinnista on taas vierähtänyt tovi jos toinenkin ja normaalin villakoirakasvuston lisäksi lattialla pyörii myös jokin aika sitten perheeseen saapuneen kuntopyörän pakkausstyroksien murusia joita Heppuli intoutui silpomaan pitkin lattioita.

Tänään on iltapäivällä se Myyrän lääkäri. Äitee on pitänyt kirjaa nyt oireista tämän maidottoman/munattoman dietin aikana ja sitä tutkaillessa voi helposti päätellä ettei Myyrän olossa ja elossa ole tapahtunut järin suurta muutosta tässä parin viikon aikana. Ensimmäisen viikon aikana kakka tuli hieman useammin, mutta nyt ei ole sitäkään taas näkynyt sitten viime maanantain joten paukutteluitkut ovat nyt jokapäivisiä. Monituntisia huutoja ei ole onneksi ollut muutamaan päivään mutta selvästi ilmavaivat tekee taas kipeää ja kyllä jokaiseen päivään mahtuu sitä kipuitkua ilman kiertäessä masussa.

Äiteekin rohkenee epäillä ettei tässä ole kyse maitoallergiasta vaan pienimuotoisesta koliikista. Saa nähdä mitä lääkäri tuumaa...