Myyrän masuvaivat ovat selvästi jo helpottaneet, ainakin toistaiseksi. Nyt ei ole tullut vähään aikaan niitä tuntikausia kestäviä huutokohtauksia, ei ainakaan masuvaivojen vuoksi. Kyllä se ilma vielä masussa kiertää mutta ei ilmeisesti tee enää niin kipeää kuin vielä jokin aika sitten. Huutoja kyllä vielä on ollut, mutta milloin väsymyksestä tai hammaskivuista johtuvia. Kerran on jouduttu turvautumaan jo suppoihinkin.

Nyt Äitee on alkanut hieman rukkaamaan Myyrän nukkumisrytmiä ja iltarutiineja. Toistaiseksi juuri mitään rutiineja ei ole ollut iltatoimiin ja nukahtamiseen liittyen - Myyrän on annettu nukahtaa milloin minnekin, useimmiten olkkarissa joko Äiteen tai Iskän syliin. Tämä tosin on osoittautunut melko huonoksi nukahtamispaikaksi, sillä Myyrä ei selvästikään silloin tajunnut että on ilta ja unia pitää pystyä jatkamaan vaikka vähän heräisikin. Päivisin kun vartin sylitorkkujen jälkeen on voinutkin taas olla hereillä joten yöunille nukahtaminen on tapahtunut selvästi helpommin ja vähemmillä huudoilla kun on olkkarissa ensin syöty ja sitten uupunut Myyrä viedään hämärään makuuhuoneeseen Äiteen ja Iskän sänkyyn pötköttelemään ja Äitee jää toviksi viereen köllimään. Myyrä on nukahtanut siten todella nopeasti, eikä ole tarvinnut olla edes meijerin suussa. Nyt täytyy vielä alkaa treenaamaan samaa nukahtamiskuviota Iskän kanssa, ettei Myyrä tottuisi liikaa siihen että se on Äitee joka aina nukuttaa. Muutamina öinä Äitee on saanut siirrettyä Myyrää jopa omaan sänkyyn nukkumaan toviksi syömisen jälkeen kun Myyrä on syönyt puoli unisena ja jatkaa heti uniaan ilman sen kummempia heräämisiä.

No mutta, nämä nukahtamiseen ja syömiseen liittyvät jutut on yleensä aina niitä jotka heti muuttuvat kun niistä puhuu ääneen :-)