Äitee laittoi omaksi sivukseen Myyrän kulinarismikokeilut, jonne linkki löytyy tuosta sivun oikeasta reunasta. Äitee löysi eilen netistä vanhoja päiväkirjamerkintöjä myös Heppulin kiinteiden aloituksesta ja ne olivatkin varsin kivaa luettavaa nyt kun aihe on taas ajankohtainen.

Heppulin kanssa murkinointi aloitettiin oheisessa järjestyksessä (ikää myöskin 3kk3vkoa, kuten Myyrälläkin): Maissivelli, peruna (masu kova), porkkana (näppyjä, punaiset posket), luumu, päärynä, bataatti, maissi (kova masu), mango, aprikoosi, kesäkurpitsa, parsa, ruusunmarja, riisipuuro (itse tehty), kaurapuuro (itse tehty), kukkakaali (kova masu), ohra- ja ruispuuro itse tehtynä, kalkkuna jne jne

Saas nähdä minkämoiseksi järjestys rukkautuu Myyrän kanssa :-) Sen verran Äitee on kuitenkin suunnitellut tuota järjestystä että viljat tulisivat ennen lihoja, kuten Heppulillakin. Näin saataisiin pikaisesti sitten se iltapuuro mukaan päivän aterioihin ja siten ehkä öihinkin helpotusta. Mutta niitä puuroja aletaan kokeilemaan sitten joskus 5kk iässä..