Pikku hiljaa alkaa Äiteelle ja Iskälle paljastua lisää faktaa Jassesta, Heppuli mielikuvitusystävästä. Eilen Heppuli kertoi iltasatujen yhteydessä Iskälle että Jassen kotona ei kuulemma ole autoa vaan pelkkä moottoripyörä. Heillä on kuulemma myös vene mutta siinä ei ole moottoria. Juuri ennen nukahtamistaan Heppuli huuteli Äiteen käymään vielä huoneessaan ja ihan unenpöppössä vielä tarinoi että aamulla herättyään vie Jassen mopollansa kotiin, koska Jassen koti on vähän kauempana. Jasse istuu mopon kyytiin Heppulin taakse ja laittaa kypärän päähän.

Eilen kun Iskä tarjoutui pallopeliseuraksi Heppulille niin tämäpä kieltäytyi ja sanoi menevänsä pelaamaan Jassen kanssa. Heppulin puheista on pääteltävissä että Jasse on selvästi aikuinen ja Heppuli peilaa paljon Iskän sanomisia ja tekemisiä Jasseen - Heppuli mm. kertoo menevänsä Jassen kanssa kurssille, saunailtaan yms.

Äiteen täytyy yrittää muistaa tarhaankin mainita Jassen olemassaolosta, ettei siellä ihmetellä että kuka kumman sukulais-/naapurinmies Jasse oikein on, jonka kanssa Heppuli kertoilee puuhailevansa mitä ihmeellisimpiä juttuja.

Eilen Iskä kysyi Heppulilta pilke silmäkulmassa että onkos Jasse Heppulin poikakaveri ja Heppuli vastasi myöntävästi ja täsmensi Jassen olevan mies, tai oikeastaan sanoi että "me ollaan miehiä".