Myyräkuume helpottanut - oli vaan joku yhden illan juttu :-) Mutta rohisee edelleen ja nokka on tukossa. Huomenna olisi viimeinen kerta hepatiitti B -rokotetutkimusta joten piikkiä tiedossa, mutta saa nähdä antavatko kun Myyrä on hieman flunssainen.

Nyt on puurokokeilut siinä vaiheessa että puuro on todettu sopivaksi ja siirretty iltaan. Myyrä sai eilen illalla ensimmäisen iltapuuronsa, niistä Nutrician riisihiutaleista tehtyä sotkua. Ja siihen vielä meijerihuikat päälle niin AVOT, eka unipätkä oli neljä tuntia!! Myyrä ei koskaan ole ennen nukkunut niin pitkää pätkää yhtä soittoa. Loppuyön syömisistä Äitee ei ole ihan varma, sillä oli itse niin kauhian väsynyt että antoi Myyrän nukkua suuren osan yöstä vieressä ja meijeri suussa. Tänään sitten syötiin jälleen iltapuuroa joten katsotaan nyt miten tämä tuleva yö menee.

Päivällä sitten kokeiltiin ekaa kertaa tuttelia siinä määrin että Äitee laittoi sitä hitusen kasvissosemössön joukkoon ja muussasi sillä perunan. Hieman on iltapäivä ja ilta ollut normaalia enemmän ärtyisyyttä, mutta vaikea vielä sanoa johtuuko tuttelista vaiko tästä hitsin kuumasta päivästä. Ideana tässä tutteli-kokeilussa on se että voisi niitä ruokia alkaa lantraamaan tuttelilla eikä mamman maidolla, alkaa muuten pakkasvarannot käymään vähiin jos joka päivä joutuu varastoja tyhjentelemään puuroja ja soseita varten. Eikä Äitee enää kauheasti haluaisi lisätä maidontuotantoa ylimääräisillä pumppailuilla.