Niin siinä sitten kävi että tulihan se flunssatauti tähänkin perheeseen, onneksi tosin päästiin viikonlopun ylitse ilman tauteja. *kopkop koputtaa puuta* Myyrä on ollut tosi nuhainen ja tukkoinen ja nukkui viime yön hirmuisen huonosti. Ja taatusti Heppuli saa pian tarhasta jonkun pöpön, siellä kuulemma nyt on kaikki hieman flunssaisia. Iskäkin valitteli huonoa oloa (niin tosin eilenkin mutta se ei johtunut flunssasta vaan lauantain jälkimainingeista.. :-)

Molemmilla pojilla oli mennyt yökyläily hienosti. Heppuli tosin oli ollut lauantaina normaalia itkuherkempi mutta kuten arvata saattaa, ei sitten loppujen lopuksi olisi halunnut palata Mummolasta takaisin kotiin. Olivat tehneet Kalle-kummin ja Jennin kanssa retken luolaankin!

Äiteen ja Iskänkin lauantai-ilta meni hienosti, kiitos vaan rakkaille ystäville erinomaisesta seurasta! Ja eikös vaan maailma tunnu aivan aavistuksen paremmalta paikalta kun sitä parannettiin suurella joukolla lauantai-ilta ja yö?! Ja seuraavana aamuna paranneltiin vaan itseämme ja muut sai hoidella muun maailman..

Heppuli purki paineita kunnolla eilisiltana kotona ja kosti taas vaihteeksi kaikki yökyläilyt muulle perheelle ärinöillään. Heppuli ei pitkään aikaan ole tehnytkään semmoisia kolttosia tai saanut sellaisia raivareita että olisi joutunut "eteiseen istumaan" (ts. jäähylle, eteisessä istuminen on pahinta mitä Heppuli tietää..). Eilen illalla sitten tunnelma ja huuto tiivistyi sellaiseksi riekkumiseksi että Heppulin oli aika ottaa kolmeminuuttinen eteisessä. Sitten kun istuminen oli saatu suoritettua (lukuisten takaisin palauttamisten jälkeen, kun Heppuli väkisin yritti tulla sieltä pois kesken jäähyn) oli selittelyn, anteeksipyynnön, silittelyn ja sylittelyn aika ja kaikki oli taas hyvin. Hetken aikaa. Kunnes tuli seuraava konflikti. HUOKAUS.

Oli muuten kiva kuulla että Myyrän ensimmäinen yökyläily oli onnistunut. Ja Mummin kertoman mukaan vahvistui se tieto että Myyrä on nyt tissiriippuvainen, eikä nykyään yöheräilyt johdu nälästä. Myyrä oli Mummin luona heräillyt muutamia kertoja yöllä mutta oli selvästi kaivannut Äiteen rinnusta lähelleen, eikä pullosta nautittuna maito ei ollut yöllä juurikaan maistunut. Äitee ja Iskä päättikin toteuttaa lähiaikoina viikonlopun, jolloin Äitee ja Heppuli yöpyy jossain muualla ja Iskä saa telmiä Myyrän kanssa niin että tissinkaipuu kenties hieman helpottaisi kun ei olisi edes hajuja lähellä. Ja alkaisi kenties ne yötkin sujumaan vähemmillä herätyksillä. Totuushan tuntuu olevan se, että Äiteen maito alkaa jo vähetä ja sen puolesta Myyrä saisi lopetella nuo yötisuttelut. Hyvin tuntuu Tuttelikin maistuvan ja pullosta syö hienosti.