Viime yö meni verrattaen hyvin, paremmin jopa kuin veljesten ensimmäinen yhteinen. Molemmat nukahtivat tosi nopsaan itsekseen ja seuraava rääkäisy kuului vasta aamulla kuuden jälkeen. Myyrää ei saatu enää uudestaan nukahtamaan joten Äitee nappasi Myyrän äkkiä olkkariin että Heppuli voisi jatkaa vielä uniaan.

Kyllä täytyy sanoa että oli varsin kannattava peliliike siirtää veljekset samojen seinien sisälle nukkumaan. Viime yö oli Myyrän ensimmäinen yö kun hän nukkui herätyksittä aamuun saakka. Tietty parantamisen varaa olisi vielä siinä että nukkuisi hieman pidempään kuin kuuteen mutta mieluummin niinkin kuin että heräiltäisiin monta kertaa yössä.

Nyt Heppuli vaikuttaa siltä että olisi tuloillaan kipeäksi.. toivottavasti ei! Onneksi tänään on ollut kotipäivä jotta on saanut kekkuloida yökkäripöksyissä koko päivän. Jos olisi ollut tarhassa tänään niin aivan varmasti olisi kipeämpi päivän päätteeksi. Yöllä jo yskähteli jokin verran muttei onneksi vielä siinä määrin että olisi haitannut yöunia. Nokka tukkoinen ja räkä valuu. Tarhan ulko-ovessa oli eilen lappu että siellä on angiinaa nyt liikkeellä. Tosin siellä pienten puolella mutta kuitenkin. Äkkiäkös sitä sellainen tarttuu.

Pidetään peukkuja että nyt pysyisi terveenä..