Nyt sitten on aika kypsä. Ainakin Äitee ja Iskä on kypsiä. Lienee Myyräkin jo kypsä. Heppuli ainakin on tosi kypsä - nimittäin saamaan huonekaverin!

Heppuli onkin jo hyvän tovin surkutellut sitä kun on ihan yksin huoneessaan ja nyt ei meinannut nahoissaan pysyä kun Äitee alkoi lounaan jälkeen raahaamaan Myyrän pinnasänkyä Heppulin huoneeseen. Ensi yönä se nimittäin sitten tapahtuu - se että Myyrä ei tästä lähtien saa enää huonepalvelua öiseen aikaan ainakaan Äiteen meijerin muodossa. Ei sillä, ei se viime aikoinaan juurikaan niistä meijereistä ole mitään irti saanutkaan, mutta silti se on heräilyihinsä vaatinut päästä rinnalle. Päivisin Myyrä nauttiikin vallan Tuttelia pullosta ja öisin ne rinnallaolon hetket on lähinnä sitä läheisyyden kaipuuta ja sen tyydyttämistä. Kyllä Äitee on vielä Myyrän öisin rinnalle nostanut sängystään, mutta eipä se ole kitinöihin juurikaan auttanut. Parin imaisun jälkeen kun toteaa ettei sieltä oikeen mitään tule niin päästää kiukuissaan irti ja kitinä jatkuu. Usein sen yönarinan saa loppupelissä kuitenkin tutilla vaimennettua. Mutta se meijerin tuoksu siinä nokan vieressä tekee selvästi Myyrää levottomaksi. Ja Äitee alkaa olemaan kypsä näihin yöheräilyihin kun niitä vielä turhan usein tapahtuu.

Niinpä kaksi seuraavaa yötä Heppuli ja Äitee punkkaavat Mummilassa ja Iskä saa opettaa Myyrää nukkumaan yönsä kunnolla ja ihka uudessa paikassa, nimittäin lastenhuoneessa. Heppulin huoneesta tuli nyt sitten poikien yhteinen huone, lastenhuone.

Kun Äitee oli saanut Myyrän sängyn raahattua lastenhuoneeseen, oli aika testiajolle. Myyrä sänkyyn pötköttelemään ja ihmettelemään ja Heppulikin mönki omaansa kokeillaakseen miltä tuntuu köllöttely kun Myyrä on viereisessä sängyssä - tuntui kuulemma hyvältä! Ja voi että olikin innokkaita poikia! Myyräkään ei ole koskaan vielä kurkotellut kaula niin pitkänä omasta sängystään kun nyt tarkkaili uutta majoituspaikkaansa. Ja Heppuli pyöri ympärillä kuin väkkärä. No, päiväunille palattiin vielä normaaliin moodiin, eli Myyrä kärryissä parvekkeelle ja Heppuli yksin lastenhuoneeseen. Se on sitten vallan toinen projekti totuttaa Myyrä nukkumaan myös päiväunensa sisällä omassa sängyssään...

Mutta pitäkäähän peukkuja että Iskän ja Myyrän yöt sujuvat hyvin eli kumpainenkin saisi edes vähän nukuttua parina seuraavana yönä :-)